Hledat
Udělej si sám
31. července 2018

Jednoduché a krásné svítidlo do bytu

Redakce
2 min
3719 přečtení
Jednoduché a krásné svítidlo do bytu

Také je vám líto všech těch vánočních světýlek a řetězů, které jsou přes jaro, léto i podzim schované na půdě v krabicích? Máme pro vás tip, jak je využít celoročně. A jako bonus je v prosinci nebudete muset složitě rozmotávat!

Rádi bychom vám napsali návod krok za krokem, ale tento DIY tip je tak jednoduchý, že žádné kroky nemá. Vše co potřebujete, jsou vánoční světýlka a jakákoli nádoba, která se vám líbí a máte ji rádi.

Využít se dá jak v interiéru, tak v exteriéru. Jen si představte ten krásný letní večer pod pergolou, příjemné letní grilování a posezení s přáteli. I zde na dekoraci záleží.

Jsme zvědaví na vaše nápady na nádobky! Vyfoťte nám je a fotku přidejte do komentářů pod příspěvek na našem Facebooku.

38
39

Nejnovější

Sezónní témata
29. května 2024

Mezinárodní den dětí: Oslava radosti a budoucnosti

Redakce
4
3719 přečtení
Mezinárodní den dětí: Oslava radosti a budoucnosti
Každý rok 1. června slavíme Mezinárodní den dětí, který je věnován našim nejmladším a nejcennějším členům společnosti. Tento den je příležitostí k oslavě radosti, nevinnosti a naděje, kterou děti přinášejí do našich životů. Zároveň nám připomíná, jak důležité je zajistit pro děti bezpečné, zdravé a stimulující prostředí, ve kterém mohou růst a rozvíjet se.
Sezónní témata
14. května 2024

Energetická účinnost a stínicí technika: Snižte spotřebu energií

Redakce
4
3719 přečtení
Energetická účinnost a stínicí technika: Snižte spotřebu energií
V dnešní době, kdy se stále více mluví o udržitelnosti a snižování energetické stopy, hrají klíčovou roli v každé domácnosti i energeticky účinná řešení. Jedním z efektivních způsobů, jak můžete snížit spotřebu energie ve svém domě nebo kanceláři, je použití stínicí techniky. Stínicí systémy, jako jsou žaluzie, rolety, markýzy a pergoly, nejenže zlepšují estetiku prostoru, ale také přinášejí významné energetické úspory. Podívejme se blíže, jak může stínicí technika přispět k lepší energetické efektivitě.