Hledat
Svět Isotra
12. září 2018

Nový vzorník látek 2018

Redakce
6 min
1253 přečtení
Nový vzorník látek 2018
Léto je sezóna, kdy se ve velkém nakupují nové šaty, plavky, žabky, a spoustu dalšího oblečení. Ani my s obměnou šatníku nezahálíme a řekli jsme si, že když už změna šatníku, tak pořádná. Pořádně jsme se do toho opřeli a pořídili jsme zbrusu novou kolekci látek. Proč jsme se tak najednou rozhodli? Předchozí kolekci jsme uváděli v roce 2014 a po těch letech už byl zkrátka čas na změnu.

Nová kolekce je určena pro část produktů

Zatím ale neoblékáme všechny naše produkty. Nových látek se dočkaly především:

Nebojte se, ty nejoblíbenější látky jsme v kolekci ponechali. Zdá se, že stejně jako džíny nikdy nevyjdou z módy. 

A co v nové kolekci najdete?

  • nové vzory - původní soubor 211 vzorů jsme rozšířili na 303
  • zbrusu nové látky záclonového typu
  • nové látky s jemnými vzory
  • nové látky tón v tónu
  • rozšířenou kolekci látek s dětskými motivy
  • rozšířenou kolekci nehořlavých látek
  • nové blackout látky

Jak se v našem vzorníku orientovat?

I když se nám nový vzorník výrazně rozrostl, jeho strukturu jsme ponechali stejnou. Vzorník je členěn na velké svazky, malé svazky a také obsahuje 3 listy s celkovým přehledem všech látek. U každého svazku najdete tabulku, kde zjistíte informace o ceně a technických specifikacích dané látky.

Proč jsme vzorník látek rozšířili?

Ve společnosti ISOTRA věříme, že každý domov potřebuje pohodlnou a útulnou atmosféru. Té můžete docílit mimo jiné nejen pěkným designem nábytku, ale i oken. Chceme, aby s vašimi okny a celkově interiérem ladila i stínicí technika. Proto se snažíme nabízet široký výběr modelů a látek.

Teď už si jen stačí vybrat nějakého našeho ISOTRA partnera a obléknout vaši oblíbenou stínicí techniku do nového kabátku.

Redakce

Nejnovější

Dům a zahrada
22. srpna 2024

Letní péče o zahradu: Co dělat a čeho se vyvarovat

Redakce
4
1253 přečtení
Letní péče o zahradu: Co dělat a čeho se vyvarovat
Léto je obdobím, kdy zahrady rozkvétají v plné kráse. Teplé počasí a sluneční paprsky však přinášejí také své výzvy. Udržování zahrady v kondici během horkých letních měsíců vyžaduje správný přístup k zalévání, ochraně rostlin před škůdci a dalšími faktory. Přinášíme vám několik osvědčených rad a tipů, jak vaší zahradě pomoci přežít a prosperovat v letním období.
Dům a zahrada
21. srpna 2024

Léto pod pergolou: Vytvořte si dokonalou oázu klidu a pohody

Redakce
4
1253 přečtení
Léto pod pergolou: Vytvořte si dokonalou oázu klidu a pohody
Léto je ideální čas na relaxaci venku a vychutnávání slunečných dnů. Jedním z nejlepších způsobů, jak si užít letní pohodu, je vytvořit si vlastní oázu pod pergolou. Pergola může být nejen krásným estetickým prvkem vaší zahrady, ale také praktickým místem pro odpočinek, setkávání s rodinou a přáteli nebo venkovní stravování. Podívejme se na několik tipů, jak z pergoly udělat centrum letních aktivit.