Hledat
Svět Isotra
24. července 2018

Bavte se při výběru žaluzií: stáhněte si aplikaci ISOTRA designér

Redakce
4 min
2576 přečtení
Bavte se při výběru žaluzií: stáhněte si aplikaci ISOTRA designér

 Hledáte pro svá okna perfektní žaluzie či roletu, ale nevíte, jak jim to bude slušet dohromady? Dobrá zpráva je, že si nemusíte platit žádného projektanta ani studovat vysokou školu designu. Máme pro vás aplikaci, která z vás udělá designéra raz dva.

Jak aplikace ISOTRA designér funguje?

Používání mobilní aplikace ISOTRA designér je velmi jednoduché. Mobilem vyfotíte místo, na které chcete umístit stínicí techniku. Například si chcete pořídit žaluzie. V tomto případě tedy vyfotíte okno. Poté si vyberete model žaluzií (nebo jiné stínící techniky), který vám padne do oka. Nastavíte výšku a šířku vašeho okna a aplikace vám ukáže, jak vybraná žaluzie bude vypadat na vašem okně. S obrázkem žaluzií pak můžete libovolně otáčet nebo hýbat.

Pro co nejlepší výsledek foťte za dobrého světla a okno zaberte lehce z boku.

Takto si můžete zkusit několik vizualizací. Skvělé je, že si výsledný obrázek můžete uložit do mobilu nebo sdílet na Facebooku. 

Díky aplikaci ihned uvidíte, jak vybraný model žaluzie ladí s vaším oknem. Pokud se vám model zalíbí, můžete nám rovnou poslat poptávku. A to tak, že svou vizualizaci pošlete jednoduše e-mailem.

52

Co všechno si můžete v aplikaci na vaše okno zobrazit?

  • Žaluzie
  • Rolety
  • Markýzy
  • Plissé
  • Japonské stěny

Kde aplikaci seženete?

Aplikace ISOTRA designér je dostupná pro systémy iOS a Android, takže ji stáhnete na App store nebo Google Play. A pozor – je úplně zdarma a můžete si v ní vytvořit fotek, kolik budete chtít.

Schválně – kolik kombinací s ní vytvoříte?

Pochlubte se s nimi třeba na našem Facebooku.

Nejnovější

Sezónní témata
29. května 2024

Mezinárodní den dětí: Oslava radosti a budoucnosti

Redakce
4
2576 přečtení
Mezinárodní den dětí: Oslava radosti a budoucnosti
Každý rok 1. června slavíme Mezinárodní den dětí, který je věnován našim nejmladším a nejcennějším členům společnosti. Tento den je příležitostí k oslavě radosti, nevinnosti a naděje, kterou děti přinášejí do našich životů. Zároveň nám připomíná, jak důležité je zajistit pro děti bezpečné, zdravé a stimulující prostředí, ve kterém mohou růst a rozvíjet se.
Sezónní témata
14. května 2024

Energetická účinnost a stínicí technika: Snižte spotřebu energií

Redakce
4
2576 přečtení
Energetická účinnost a stínicí technika: Snižte spotřebu energií
V dnešní době, kdy se stále více mluví o udržitelnosti a snižování energetické stopy, hrají klíčovou roli v každé domácnosti i energeticky účinná řešení. Jedním z efektivních způsobů, jak můžete snížit spotřebu energie ve svém domě nebo kanceláři, je použití stínicí techniky. Stínicí systémy, jako jsou žaluzie, rolety, markýzy a pergoly, nejenže zlepšují estetiku prostoru, ale také přinášejí významné energetické úspory. Podívejme se blíže, jak může stínicí technika přispět k lepší energetické efektivitě.