Hledat
Svět Isotra
13. března 2023

Jsme „Ověřená firma v oboru stínicí techniky“ i pro rok 2023

Jsme „Ověřená firma v oboru stínicí techniky“ i pro rok 2023
I v 11. ročníku udělování certifikátu „Ověřená firma v oboru stínicí techniky“ jej společnost ISOTRA a.s. získala, stejně jako v minulých letech. Certifikát vydává Svaz podnikatelů ve stínicí technice (SPST) již od roku 2013.

Tento certifikát nelze koupit jako to je zvykem u vydavatelů, kteří s oborem nemají příliš společného. Proto certifikát „Ověřená firma“ vydává svaz SPST, který obor stínění v České republice dlouhodobě zajišťuje.

Aby firma mohla certifikát získat, musí splňovat několik podmínek. Pouze členství nestačí. Certifikát je udělován jednou za rok a firma, která tento certifikát obdržela, má oprávnění používat logo tohoto ocenění. Od roku 2019 je jednou z podmínek přidělení navíc absolvování vzdělávacích aktivit svazu, jehož cílem je stále zlepšovat úroveň pracovníků v našem oboru.

Co získání certifikátu znamená pro Vás?

Jsme pro Vás dlouhodobým spolehlivým dodavatelem. Poskytujeme služby a výrobky v souladu s platnou legislativou, a to především v oblasti kvality, bezpečnosti výrobků a jejich certifikace. Chováme se seriózně vůči zákazníkům a obchodním partnerům. Dodržujeme platební morálku, normy, stanovené certifikace, předpisy a mnoho dalšího.

Pro širokou veřejnost je to záruka, že se na společnost ISOTRA a.s. mohou spolehnout a rozhodně se vyplatí s námi spolupracovat.

Nejnovější

Sezónní témata
29. května 2024

Mezinárodní den dětí: Oslava radosti a budoucnosti

Redakce
4
1047 přečtení
Mezinárodní den dětí: Oslava radosti a budoucnosti
Každý rok 1. června slavíme Mezinárodní den dětí, který je věnován našim nejmladším a nejcennějším členům společnosti. Tento den je příležitostí k oslavě radosti, nevinnosti a naděje, kterou děti přinášejí do našich životů. Zároveň nám připomíná, jak důležité je zajistit pro děti bezpečné, zdravé a stimulující prostředí, ve kterém mohou růst a rozvíjet se.
Sezónní témata
14. května 2024

Energetická účinnost a stínicí technika: Snižte spotřebu energií

Redakce
4
1047 přečtení
Energetická účinnost a stínicí technika: Snižte spotřebu energií
V dnešní době, kdy se stále více mluví o udržitelnosti a snižování energetické stopy, hrají klíčovou roli v každé domácnosti i energeticky účinná řešení. Jedním z efektivních způsobů, jak můžete snížit spotřebu energie ve svém domě nebo kanceláři, je použití stínicí techniky. Stínicí systémy, jako jsou žaluzie, rolety, markýzy a pergoly, nejenže zlepšují estetiku prostoru, ale také přinášejí významné energetické úspory. Podívejme se blíže, jak může stínicí technika přispět k lepší energetické efektivitě.